erzurum organik Arama Sonuçları


Sağlık ve Süt Ürünleri

Sağlık ve Süt Ürünleri

Sağlığımız, doğru beslenme alışkanlıklarıyla korunması gereken en önemli mirasımızdır. Dengeli ve sağlıklı besinler ile desteklenmiş öğünler sayesinde birçok hastalığın etkilerinden kurtulmak da ya hastalığın önüne geçmek mümkün olabilmektedir. Vücudumuzun ihtiyaç duyduğu vitaminleri ve mineralleri doğal besin kaynaklarından karşılamak, beslenmenin ve sağlığı korumanın en doğal yoludur.

Organik Market

Organik Market

Endüstrileşmeyle beraber kullandığımız ürünleri daha iyi ve verimli hâle getirmeye çalıştık. Yapılan ıslah çalışmaları birim başına alınan verimi artırırken beraberinde kullandığımız her şeyin doğallığından uzaklaşmasına, kimyasal açıdan farklılaşmasına ve en sonunda da sağlığımıza zarar verecek hâle gelmesine sebep oldu. Zararlı etkilerinin de fark edilmesiyle tüm dünyada tekrar doğal olana dönüş başladı. Bu ihtiyaca yönelik olarak birçok yerde organik market kuruldu.

Organik Tarım

Organik Tarım

İnsanlık yerleşik yaşama geçtiğinden beri tarımla uğraşmaktadır. Tarımdan ve yetiştirdiği hayvanlardan elde edilen ürünlerle beslenip hayatını bunlara odaklı bir şekilde yaşar. Ancak doğada var olan birçok koşulun idaresi, büyük tarım arazileri söz konusu olduğunda oldukça zordur. Özellikle topraktaki bitkilerle beslenmek isteyen zararlılar, güçlü bir mücadele gerektirir. Bu zararlılarla ve diğer hastalıklarla baş etmek için çeşitli ilaçlar üreten endüstri, ürettiği ilaçların doğal dengeyi bozdu